98 haltermék, 7 tengerből

A tengerből a pultra

Tengeri halaink 72 órán belül, az édesvíziek kifogásuk után akár 24 órán belül érkeznek áruházainkba, a legszigorúbb minőségbiztosítási és élelmiszer-biztonsági tanúsítványoknak megfelelően. Európában egyetlen vállalat sem értékesít annyi halat, mint a METRO. Mint nagykereskedelmi szakáruház, kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy teljes árukészletünk maradéktalanul friss legyen, a beszerzésnél pedig kellő körültekintéssel és felelősséggel használjuk fel a rendelkezésre álló természeti erőforrásokat. Ráadásul kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy szakszerű tanácsokkal lássuk el szakmabeli ügyfeleinket.

  • Európai harcsa
  • Ponty
  • Lazac
  • Pisztráng
  • Durbincs
  • Homár
  • Osztriga
  • Kékkagyló
  • Fésűkagyló

Friss halat mindenkinek!

A modern, kiegyensúlyozott étrendnek és a kifinomult gasztronómiának egyaránt központi alkotóeleme a friss hal.

Európán belül a METRO Cash & Carry a friss tengeri ételek legnagyobb értékesítője. Garanciát vállalunk a minőségért és az ügyfeleink számára nyújtott szakszerű tanácsokért.

A vállalat már több éve vezető pozíciót foglal el ezen a területen. Ez többek között annak köszönhető, hogy a METRO valamennyi áruházában szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelni, emellett rendszeres a minőségellenőrzés és az alkalmazottak szaktudásának bővítése. A halakat közvetlenül kifogásuk után innovatív logisztikai úton keresztül juttatják el az áruházakba, majd szigorú minőségi és higiéniai szabályok szerint eljárva kezelik őket. Tengeri halaink hetente háromszor, míg hazai halaink akár a hét minden napján frissen érkeznek az áruházainkba. Szakértőink – közvetlenül a logisztikai központba történő érkezése után – megvizsgálják az árut a meghatározott szabványoknak megfelelően. Néhány órával később speciális hűtőkamionokban már meg is érkezik a hal a nagykereskedelmi áruházakba. A szakmabeli partnerek részére értékesített haláru olyan friss, hogy még több nappal a beszerzés után is feldolgozható.

Amennyiben a partnereknek kérdése adódik a friss hal feldolgozásával, tárolásával, szállításával és osztályozásával kapcsolatban, erre a célra speciálisan kiképzett szaktanácsadóink állnak rendelkezésükre. Folyamatos szakmai képzéssel biztosítjuk dolgozóink szaktudását, hogy minél professzionálisabban tudják partnereinket kiszolgálni. Ezenfelül a szakértők készségesen segítenek ügyfeleiknek menük összeállításában is.

A METRO-ban a termékekhez illő borfajták is megkóstolhatók és megvásárolhatók.